Hej livet! Nu börjar vi om.

Publicerad 2013-04-23 13:14:01 i Allmänt,

Idag ger jag mig en liten klapp på axeln. För att jag tog ett litet steg in till något mycket stort. Lite symboliskt så gick jag in på Buketten och köpte en ny liten krukväxt som jag genast planterade.
 
Vi får det nog bra tillsammans, Blomman och jag.

Blackjack

Publicerad 2013-04-16 17:33:45 i Allmänt,

Mina medmänniskor, jag börjar nu förstå hur det känns att bli äldre. Det tar längre tid att komma igång på morgonen, det blir allt svårare att ta sig upp från golvet, man får det svårare att identifiera sig med den yngre generationen, OCH...man glömmer bort att man snart fyller år. För att nämna några saker.
 
Om exakt 13 dagar fyller jag år, 21 bast. Blackjack. Så har försökt att komma fram till en önskelista för er intresserade! Inte för att uppmana er att köpa något till mig, utan för att folk faktiskt bett om det.
 
En grej jag funderat mycket på är Spotify Premium. Just nu har jag en gratisversion, vilket i helhet funkar bra, men ibland så kommer den där nedräkningen, då man plötsligt inte har någon musik kvar att lyssna på, och måste få abstinens i x antal dagar innan räkningen nollställs. Och dessutom, med Spotify Premium kan man även lyssna på musik i mobilen. Hade varit så jäkla skönt.
 
En annan grej, så skulle det inte sitta helt fel med ett Wii. Eller bara vilken konsol som helst. Har INGA tv-spel överhuvudtaget, vilket känns rätt tråkigt, milt uttryckt. En dramatisk förändring av hela min uppväxt egentligen, haha!
 
Vad har vi annars? Ansiktets nya album. En ny tv. Lite nya möbler. Fast ja, det sista får jag väl stå för själv egentligen.
 
Sen finns det presentkort av olika slag. Till app-affären på mobilen, klädbutiker, inredningsbutiker und so weiter. Och det var väl allt. Som jag kan komma på just nu.
 
Hejsvejs!

Fint i helgen!

Publicerad 2013-04-15 15:12:42 i Allmänt,

Nu börjar jag känna igen mig själv igen. Bitarna faller liksom sakta på plats, och saker och ting får sköta sig själva. Då kan man luta sig tillbaka och njuta av livet igen. Släppa grubblandet för en stund, eftersom det egentligen inte leder någonvart.
 
I helgen har jag haft det riktigt fint, trots jobb. Men man får väl ta vara på de små stunderna. :)
I fredags så blev det mys med go'pizza och film med bror.
I lördags blev det först tacos på jobbet. GÖDAN, säger jag bara!
Sen blev det en episk syskon-kusin-match i Monopol, där Emil sakta men säkert sög ut våra pengar tack vare den där JÄVLA Hamngatan...

Tack för i år!

Publicerad 2013-04-08 00:59:57 i Allmänt,

Ja, alltså hörni. Umeå Open 2013. Mitt första Umeå Open, och definitivt inte mitt sista. Fyfasen vad bra det har varit i helgen, när jag tänker tillbaka på det såhär. Jag är sjukt nöjd, speciellt med tanke på att jag bara betalade 340 spänn. För all denna musik. Och för lite kvalitetstid med bästa storebror. Jag måste även säga att sångkvalitén har hållt sig förvånantsvärt hög genom hela helgen.

Igår så var det ordentligt med drag, och rejält med folk. Kvällen kickade igång med sångfågeln Frida Hyvönen, som var väldigt underhållande och vackert att lyssna på. Sedan blev det pojkrösten Hästpojken som också bjöd på några bra nummer. När jag hört de två låtarna jag ville höra drog vi för att ta plats inför Mando Diao. Och tur att vi var tidiga, för det tog inte många minuter innan hela Idun var så gott som full. De bjöd på en otroligt känsloladdad show. Mycket fint.
 
Efter det drev vi omkring lite, i väntan på kvällens och festivalens sista band, Movits!. Och sicket drag alltså. Om jag får klaga på något så lät många låtar likadana, rent "sångmässigt". Men det var så himla bra stämning, och så mycket...kul bara. Under den sista låten kunde jag inte hålla mig längre, så var tvungen att springa ner in i folkmassan och hoppa lite. Ett bra avslut på ett otroligt trevligt evenemang! Tack för i år Umeå Open! Hoppas vi ses nästa år igen!
 

Rond två

Publicerad 2013-04-06 13:56:23 i Allmänt,

Ikväll så blir det Umeå Open igen! Igår var det himla trevligt! Startade kvällen med mysiga Shout Out Louds, sedan drog vi vidare till duktiga Britta Persson. Sedan delade vi lite på oss, och efter att ha svängt in och känt av stämningen inne på klubben en snabbis jag hamnade till slut vid Dunderpatrullen, som jag inte alls uppfattat skulle vara med. Så. Jäkla. Kul. Stod med ett brett leende på läpparna under hela deras spelning. När de var klara köpte jag ett stort packe popcorn och mötte upp Benji som kollade på skrikiga Cult of Luna. När de var klara satt vi bara och tog det lugnt, och väntade in, för mig, kvällens höjdpunkt Ansiktet. Jag dör, så smörigt, så bra.
 
Väl hemma däckade jag i sängen klockan fyra och sov som en liten gris till tolv. Phett scheeent.
Men nu är det dags att göra sig klar för jobbet och ladda upp inför rond två ikväll! Harreeee!

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela