2015

Publicerad 2015-12-31 17:19:04 i Allmänt,

Årets sista inlägg! Jag har tänkt skriva flera gånger men har inte riktigt tagit mig tid. En sista krigarvecka i skolan innan jul, julmarknad, Eldkonst, bakning med klassen och Boda Borg för att göra en kort sammanfattning. Och sen har jag såklart varit hemma i Umeå över jul och kommer vara det i nästan två veckor till! :) 
 
Årets sista dag kom lite väl tidigt om ni frågar mig, det hade gärna kunnat finnas en extra månad just i år. Mest för att den första halvan av det här året i stort sett försvann. Men som jag hade hoppats så blev det allt bättre och jag kan nu säga att den andra halvan av det här året förmodligen varit ett av de bästa i mitt liv! Jag trodde aldrig att jag skulle bli mig själv igen efter allt som hänt, men jag kämpade och är nu en ännu starkare version av mig själv. Jag uppskattar livet mer. Jag kan titta upp och njuta av himlens färger, fåglarnas kvitter och blommor som slår ut. Det låter superklyschigt men det är helt sant... Så många gånger som jag bara hade velat pausa, blunda. Spara saker i en liten minnesbank. Så många gånger jag kommit på mig själv med att gå runt och le åt egentligen ingenting, bara livet. Om det nu är så mycket "bara".
 
Det här året har jag också försökt acceptera att vi har kommit till en tid då människor trots att de umgås har ett halvt öga på sina mobiltelefoner. Mitt i allt sitter alla med sin egna cyberstund. Varje gång någon börjar fippla så bli jag lite ledsen, faktiskt. Alla är så uppkopplade och lättillgängliga jämt. Jämt! Jag säger inte att jag är en bra förebild direkt, men jag tänker på det och jag försöker verkligen göra skillnad. Jag går bara in på Instagram när jag har tid och inte är med någon, så jag kan sitta där i en timme och bläddra i lugn och ro. Det blir lite som avkoppling för mig. Jag har inte snapchat för det känns onödigt att behöva dela med sig av sitt liv till alla jämt, och för den delen försöka hänga med i alla andras. Blir trött bara jag tänker på det! Jag har verkligen tänkt på de stunder då människor kunnat vara i stunden och bara umgås med varandra, och uppskattat dem så mycket. Därför säger jag: 2016 - Ett år då vi började bry oss mer om våra medmänniskor! Skål!

Eget arbete

Publicerad 2015-12-02 19:44:55 i Allmänt, DANCE!DANCE!DANCE!,

Mördarveckan gick mot sitt slut, vi firade med prinsesstårta att vi överlevde och går nu in i en ny fas - eget arbete. Den här veckan och nästa vecka så ska vi jobba med våra solon som ska redovisas innan jul. Det har gått tre dagar och jag har gjort cirka halva arbetet. Den här veckan har jag dessutom hunnit gå på thaimassage och köpt träningskläder, lämnat in en uppgift av tre, varit på lunchdate och försovit mig 3 av 3 morgonar. Det var allt jag kunde sammanfatta med för den här gången! Här har ni lite fantastisk dans att titta på tills nästa gång!
 

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela