Mission accomplished!

Publicerad 2012-11-29 19:38:24 i Allmänt,

Tänka sig, att jag trots snöstormen idag, orkade duscha, sminka mig och bege mig ut med bilen för att köra runt och dela ut CV:n. Det ger jag mig en klapp på axeln för. Jag åkte först till sjukhuset där det finns en kaffe- och chokladbutik som heter Kahls som söker personal. Det kändes väldigt bra. Som jag förstår det så är det ett otroligt välbesökt ställe så det är rätt stressigt. Men det är det som är charmen med restaurangjobb. Sedan åkte jag till en nyöppnad thairestaurang som heter Vietthai som också behöver personal. Jag fattade dock knappt vad kvinnan sade men jag skulle komma tillbaka imorgon i alla fall. Klockan två. Eller var det klockan tolv hon sade? Det kvittar nog.
 
Efter det åkte jag till flygplatsen och lämnade mitt CV till restaurangen där. Inte för att de behöver personal, utan för att solla bort en stor del av de arbetssökande ungdomarna som inte kan ta sig dit ut. Men jag fick inte gå in genom säkerhetskontrollen utan boardingkort, så då fick en tjej från restaurangen komma och hämta CV:t av mig.
 
Overall, en bra dag. Mission accomplished! Imorgon ska jag på TVÅ arbetsintervjuer.
Två tummar upp. Over and out!

Inte ens december

Publicerad 2012-11-29 00:25:00 i Allmänt,

Det är inte ens december och jag har redan fixat två julklappar! Utöver dessa har jag dessutom spanat in eventuellt fyra andra som ska ordnas. Sen så har jag även gått och köpt en ny adventsljusstake till mig själv (med lite bidrag från mamsen) och nytt presentpapper till klapparna. OCH börjat fila på några rim. I'm on fire!
 
Och som om inte det vore nog, så har jag även blivit bjuden på mysigt adventsfika på söndag och erbjöd mig själv att baka lussebullar. Oh, how I adore you! Det jobbiga är dock att man behöver så jäkla mycket space och att det tar sådan tid... Men är man arbetslös (ursäkta mig, arbetssökande som det så fint heter numera) så har man den tiden!
 
Imorgon har jag lite CV:n att dela ut. Om jag orkar det vill säga. Har känt mig så jäkla trött och slö den här veckan att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men det vänder förhoppningsvis snart.
 
Nu ska jag bums i säng och ta ut min välförtjänta sovmorgon!

Mini-halloween

Publicerad 2012-11-05 14:14:00 i Allmänt, Bilder,

I lördags blev jag erbjuden att hitta på något tillsammans med allra bästa Sandra, och vi bestämde oss då för att planera ihop ett spontant mini-halloween-firande! Vi peppade igång varandra med alla möjliga saker, och det blev en riktig succé må jag säga. :D Sandra gick lös på pynt, med tända ljus, läskiga dockor o.s.v. Sedan spökade vi ut oss lite, och gjorde mat som skulle passa halloween-temat. Sedan spelade vi Pictionary resten av kvällen. Tycker det var helt otroligt att alla kunde komma på så kort varsel! Jag och Sandra hördes vid ungefär klockan två-halv tre, och runt klockan sex så var typ alla på plats.
 
Tänkte inte förklara så mycket mer, utan låter bilderna tala för sig själva. All cred till Sandras kamera, den är ju bara bäst. Jag har nästan helt slutat ta med mig min kamera överallt eftersom det alltid finns någon annan som har en bättre med sig, och sen snor jag de bilderna istället. Nåväl, titta och njuut!
Jag var död ballerina. Strypt till döds med igensydd mun.
Benji var galen professor. Forskar ständigt, sover aldrig. Apan är hans labassistent, aggressiv och lite sexistisk.
Robin var man. Kort och koncist.
Sandra var läskig flicka.
Frida var rymdvarelse, med en cool rymdpicka dessutom.
Detaljer är A och O!
En av de fyllda paprikorna tappade hatten och en räddningsaktion påbörjades.
Vid middagsbordet hade vi också en lysstav för att fräsa till stämningen lite.
Braaaaaiiiiins!
Sen blev det små spökbakelser till efterrätt! Miam!

Ho-hoo

Publicerad 2012-11-01 14:08:11 i Necessity,

Igår var jag och moder min och kollade efter en symaskin som jag ska få i julklapp! HIHI! Den var JÄTTEFIN! Rosa detaljer och väldigt lätthanterlig.
 
Efter det svängde vi in på Lagerhaus och gjorde en snabb shopping. Jag har gått och tänkt på ett par ljuslyktor i evigheter, och sist jag var där så var de slut. Men vi hade sån tur när vi gick dit, för de hade nämligen fått in nya dagen innan! Efter det så åt vi sushi till middag på Sushi Bar. Food is a blessing.
Mina nya fina ljuslyktor!

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela