¡Gracias!

Publicerad 2013-02-14 11:21:28 i Allmänt,

Hörni, pojkar och flickor. Jag har lite nyheter till er. Om två veckor så åker jag till Spanien! JAJAMÄN! Lite spontant sådär. Bara att packa väskorna, och så drar jag i sex hela dagar! Bienvenido a España! ¡Gracias! Allt för att hälsa på fina Sandra, förstås! ♥ Blir alldeles upprymd av tanken!
 
För övrigt så hoppas jag att ni alla har en fin Alla Hjärtans dag! Om ni inte blir uppvaktade, så kan ni ju alltid uppvakta någon annan!
 
And oh, om någon ville veta så var Anja Pärson och köpte mat av oss häromdagen.
Over and out.

Tills vi ses nästa gång

Publicerad 2013-02-02 23:40:00 i Allmänt,

Insåg just att jag fortfarande inte lagt upp bilderna från i julas. Kanske känns lite opassande nu när alla mest längtar efter vår och solsken och är allmänt less på all julstämning. Men jag tänkte lägga upp lite bilder i alla fall för att... Ja...mest för att jag lovade.
 
Django Unchained var förresten svinbra om någon skulle undra. Se den. Nästa film blir "Berättelsen om Pi", och sen "Les Misérables". Mycket bra på bio nu!
 
Tills vi ses nästa gång, så kan ni få lyssna på denna lilla truddelutt.
Hejsvejs!

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela