Babouschka

Publicerad 2013-03-31 23:39:53 i Hemma hos mig,

Nu har det kommit ett nytt tillskott till mitt rum! Det är helt fantastiskt vad man kan hitta för saker när man är uppe och gräver på vinden. Jag var egentligen och letade efter en heelt annan grej när jag stötte på denna babouschka! Urläcker! Och såklart med flera mindre babouschkor inuti.

Snap!

Publicerad 2013-03-30 13:32:58 i Allmänt,

En liten nyhet! För er som inte har instagram så har jag lagt upp mitt instagram-flöde här till höger! Så då kan ni följa mig ändå!

Two thumbs up!

Publicerad 2013-03-25 21:46:47 i Allmänt,

Så här ser en peppad tjej ut som haft en bra dag på jobbet och som just fått reda på att hon kommer att vara ledig hela helgen!

Till er

Publicerad 2013-03-23 13:17:00 i Allmänt,

Detta inlägg vill jag tillägna mina b-rudar, mina bananer i pyjamas, mina allra bästa vänner. Rut och Tut, Glespinne och Järnstrumpa, Kajsa och Andrea.
 
Vi vet hur det är att leva ett pissigt liv. Och vi vet hur det känns att känna riktig lycka. Därför kan vi finnas där för varandra och förstå hur den andra känner. Därför kan vi stötta varandra när vi ber om det. Därför kan vi förlåta. Och därför kan vi peppa. Vi kan prata, skratta och gråta. Prutta, sjunga och flamsa. Och ingen bryr sig.
 
Jag vill tacka ER, för att ni alltid finns där när jag behöver er. Och jag vill finnas där för er när ni behöver mig.
 
Ni är bäst. Glöm inte det. Jag älskar er. ♥
2010-05-01

Spanien

Publicerad 2013-03-07 23:33:00 i Bilder, På resande fot,

Här har ni strax under femhundra bilder på fem dagars underbara Spanien sammanställda. Marbella och allt vad det innebär; de spanska idylliska bakgatorna och apelsinträden överallt. Djurparken i Fuengirola, aporna i det overkliga Gibraltars klippor. Och egentligen hela resans tema: mysigt, med ett skrattretande oflyt.

Back to business

Publicerad 2013-03-05 22:03:46 i Allmänt,

SÅ var man tillbaka i la Suède igen. Det var så härligt vårigt i Spanien att jag helt kom av mig när jag såg snö på marken när vi landade i Umeå. Det var skönt att få komma iväg. Slippa thaimatlukten i håret när man skulle lägga sig varje kväll, slippa tänka så mycket på allt här hemma. Bara få komma iväg och vara ledig. Och träffa Sandra. Fina Sandra. Vi hann med väldigt mycket om jag får säga det själv, så jag känner mig helnöjd med min resa! Jag tänkte lägga upp en bildbomb sen, det blev rätt mycket så får sitta och sortera lite först.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt Mellomys och poppa popcorn! Churro, harree!

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela