Mördarveckan

Publicerad 2015-11-25 22:33:00 i Allmänt,

Hejhopp! Onsdag och 3 examinationer avklarade för den här veckan! En examination och en redovisning kvar och sen ska här firas att jag överlevde mördarveckan! Ikväll var det också sista lektionen med min barndansgrupp för den här terminen och dom var såå duktiga! Hade köpt lite godis som jag delade ut till dem på slutet av lektionen och fick då också en påse godis och en jättefin blomma! Känner mig väldigt älskad just nu när jag får blommor från höger och vänster. Det är lätt att glömma bort vilka fina människor man har runt sig när man är stressad och inne i skolarbete.
 
Den här veckan tar verkligen hårt på en och jag är såå trött... Det tog mig 45 minuter imorse att ens reagera på alarmet och öppna ögonen typ, det känns som att jag har 3 kilos sandsäckar under varje öga. Det betyder såklart att det är läggdags nu, annars är risken stor att jag försover mig till imorgon. Godnatt!
 

Nej se det snöar!

Publicerad 2015-11-19 21:24:21 i Allmänt,

Första snön har nu fallit på Karlstads mark och det känns fantastiskt! ÄNTLIGEN! Det spelas julmusik i korridoren och jag har precis satt upp julgranskulorna på min minigran! Julstjärnan och bocken får vänta till första advent dock. :)
 
Det här året har gått så himla snabbt tycker jag! Har inte ens börjat fundera på julklappar än, och snart är det dags! Måste boka flyg hem också, vilket ska bli såå sköönt! Men innan dess ska en massa julmys hinnas med! Fick plötsligt en sån craving för pepparkakor...
10 poäng om ni ser snögubben på bilden! ;)

#London

Publicerad 2015-11-15 16:20:00 i Allmänt, Bilder, På resande fot,

Jag har bara en sak att säga: stressens mamma. Vi har sjukligt mycket i skolan nu, och då tänker man att "jamen då borde man ju vara extra organiserad!", men näädu, jag blir tvärtom superostrukturerad. Det slutar oftast med att jag inte alls hunnit lika mycket som jag tänkte eller ännu värre - inget alls. Det är verkligen tusen tankar som snurrar runt om vad jag måste göra så jag glömmer saker hela tiden. När vi fick ännu en uppgift häromdagen så var det droppen som fick bägaren att rinna över och stressen hann ikapp mig, ville typ skrika när jag öppnade min kalander och andas i en påse.
 
Trots detta så har jag hunnit med en weekend till London med min brori förra helgen! Eftersom vi var där så kort tid så blev det besök i "speeddejtinganda" på alla ställen, men då vet man var man kan gå tillbaka nästa gång man är där! Under lördagen åt vi middag på en charmig pub, gick på stand-up och strosade lite på gatorna. Vi kom till hotellet med smala labyrintgångar à la The Shining som ledde oss till ett snorvarmt hotellrum där elementen tycktes leva ett eget liv. Vi fick sedan byta rum och blev då nedgraderade från en fyra till en tvåa! Det var skrattretande att allt som kunde vara skevt och löst på rummet var det.
På söndagen startade vi dagen med en full english breakfast och åkte sedan till den enorma marknaden Camden Lock. Ett fantastiskt ställe! Vi köpte te, flottig munk, åt Malaysisk mat och kände in stämningen. Vi hann efter detta också med en snabb visit till Piccadilly Cirkus, Chinatown och Planet Hollywood innan vi drog på helgens höjdpunkt; konsert med Asian Kung-Fu Generation! Det var sjukt nostalgiskt och förmodligen en av de bästa konserterna jag varit på! Det kan aldrig gå fel när man är med storebror! ♥
Här är lite bilder, nu måste jag plugga vidare. Enjoy! 
Brori och fish-n-chips!
Världens längsta man utanför Ripley's Believe It or Not!

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela