Livet är bra härligt ibland

Publicerad 2012-08-27 21:54:00 i Allmänt,

Tjenare tjenare bloggen! Det var ett tag sedan sist. Finns det någon kvar här eller lessnar ni på att inget händer, haha?
 
Jag har varit hos finaste Kajsa hela helgen, och det har varit så himla härligt! Vi har bland annat eggat Sims 2, sovit i sommarstugan, druckit te och RIDIT UT på deras två hästar! Det var första gången jag satt på hästryggen på tre år! Men när jag väl satt där så kändes det nästan som om det var igår, ärligt talat. Men det var sjukt mysigt.

Sedan så fick jag en födelsedagspresent, väl värd att vänta på! Tror aldrig jag fått en sån AWESOME födelsedagspresent!! Eller vad säger ni, folkens? :D
Två små lerfigurer, föreställande King Boo och Petey Piranha, och en liten "anslagstavla". ÄLSKAR'T!


Näe, nu ska jag kila vidare! I veckan väntar mer äventyr. Men först, så ska jag nörda ner mig med Robinson, dricka te och äta vindruvor. Sedan blir det Sims! Ciao!
 
P.S Det gick mycket mycket bättre att jobba andra dagen i disken. Och jag vann 300 spänn på bilbingon i tisdags. Yääh. D.S

FYI

Publicerad 2012-08-18 16:24:31 i Allmänt,

Det har hänt en del sedan jag skrev sist, men jag har helt enkelt inte riktigt haft tiden att sätta mig ner och skriva.

Först och främst, så vann jag 1000 spänn på bilbingon i tisdags!! Hur bra är inte det?! :D Kanske blev det tredje gången gillt, haha.

För det andra så har jag fått två arbetspass på Tapas. Ett igår och ett ikväll. Kalla mig för diskar'n, för det är mitt jobb. Igår jobbade jag från klockan 18:30 till halv ett. Det gick väl okey. Hade ju varit mycket jobbigare att diska all disk från en fullbokad restaurang om diskmaskinen varit trasig... Men vänta nu? Den VAR JU TRASIG. Så, jag stod alltså och handdiskade konstant (och då menar jag verkligen konstant) i sju timmar. Under kvällens gång hade jag lyckats kraja tre fucking glas, en tallrik och en kaffekanna. Jomen, jag är ju som klippt och skuren för det här jobbet! NOT. Känns som jag presterade jävligt dåligt igår. Så då är jag ändå lite peppad för en möjlig revansch ikväll. Även fast det lär vara mer folk också = fler tallrikar. Men den nya diskmaskinen kommer på måndag, så förhoppningsvis lär det här bli sista kvällen för mig som handdiskare. Känns nästan som att bli befordrad i Sims. Stackars jävel som ska handdiska imorgon kväll.

Säljas, slängas, skickas, skänkas

Publicerad 2012-08-14 16:25:19 i Allmänt,

Nu när alla garderober är rensade och var sak lagd på sin plats så uppstår nästa steg: var allt ska. Vad ska säljas på Tradera, vad ska slängas, skickas till Frankrike och skänkas till Myrorna/Röda Korset.

Mitt nya rum är i alla fall klart nu! Allt som saknas är gardinerna som måste sys från scratch och att köpa in en sänggavel! Jag lovar att lägga upp alla före- och efterbilder så fort gardinerna är uppe! Himla nöjd blev jag i alla fall, med plats för några ändringar.

Ikväll blir det bilbingo igen för tredje tisdagen i rad! Ska bli så kul! :D Jag har sagt det förr, men NU ska det gå, jag SKA vinna! Önska mig lycka till!

Det ska ni veta

Publicerad 2012-08-08 18:28:39 i Allmänt,

Jag är SÅ STOLT över mina fina tjejer. Och mig själv. Jag tror inga andra vänner förstår vad vi har. En hel natt som för alltid kommer att vara guld värd för mig.
 
Det gäller att ha mod att vara den man är och inte tappa modet för att man är den man är.
- Torvald Gahlin

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela