Syjunta

Publicerad 2015-06-22 02:47:28 i Allmänt, Fixar'n,

Ikväll har jag och mamsen haft syjunta. Vi har kollat på dåliga tv-program och fixat med diverse kläder. Jag har lagat en väska, sytt upp ett par jeans och gjort om en t-shirt till ett linne! Är ju som sagt verkligen inget proffs på maskinen men jag blev rätt nöjd ändå! Absolut wearable i alla fall!

Klassiker

Publicerad 2015-06-18 23:35:00 i DANCE!DANCE!DANCE!,

Vissa koreografier är så geniala att de aldrig blir gamla. Här är två av mina favoriter genom åren från So You Think You Can Dance. Så vackert, så sorgligt.

Idag var en fin dag.

Publicerad 2015-06-17 03:01:15 i Allmänt, Moi,

Idag åt jag go'lunch med fin-sällskap, senare på eftermiddagen passade jag på att klippa mig! Efter det tog jag en caffe latte i min stilla ensamhet, njöt av livet, tittade ut över folket som spatserade runt i Umeå stad och begrundade vilka fantastiskt fina människor jag har i mitt liv. Senare på kvällen blev det en spontan inbjudan till bio, vilket jag inte tackade nej till!
 
Idag har jag vid ett flertal tillfällen kommit på mig själv med att jag gått runt med ett leende på läpparna. Och inte helt omotiverat. Idag var en fin dag.
 
Här är resultatet av frisörbesöket!
 

Umeeh

Publicerad 2015-06-13 22:31:00 i Allmänt, Bilder,

Oj, såg visst att jag missat att publicera detta! Detta skrev jag i förrgår!
 
Då var man hemma i Umeeeh igen. Igår hade jag en fantastisk dag! Åt grekisk buffé med Frida och Johanna (pongisar!!), hade sällskap av Ida på tåget ner till Stockholm och lyckades se en fin solnedgång i väntan på flyget. Fantastiskt! Förresten så köpte jag ett par boyfriend jeans häromdagen i avsaknaden av en egen boyfriend med jeans. Jag tycker att det är en himla märklig värld vi lever i när ett par jeans och en flygresa kostar lika mycket för övrigt (299 kr)!
 
Idag så har jag och mamsen klippt gräsmattan och krattat hela skiten. Jag måste erkänna att jag idag upptäckte att det faktiskt är kul att klippa gräset! Inte lika kul att kratta dock, kanske för att det tar typ tre gånger så lång tid... Men nu är det gjort och det ser himla fint ut! Även fast jag gillade det när det var fullt med maskrosor också.
Ikväll har vi suttit och tittat igenom vad som behövs för att ansöka om visum till Iran och kollat flygpriser! Det ska bli jättespännande och det känns lite overkligt faktiskt! Men nu har det blivit dags att lägga sig för solen har redan gått upp. (Inte för att den egentligen någonsin gick ner men ni fattar vad jag menar.)

Inga problem

Publicerad 2015-06-06 21:12:00 i DANCE!DANCE!DANCE!,

Här kommer en liten korre jag gjorde häromdagen! Lade upp en snutt på Instagram som ni kan se i flödet till höger, men tänkte att jag lika gärna kan lägga upp hela videon! Låten heter "Inga problem" med Madi Banja.

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela