Fre-lör-sön

Publicerad 2015-02-01 22:57:40 i Allmänt,

Det har varit en sån himla bra helg den här veckan! I fredags var jag och Wille och såg musikalen Casino Cabary, den var riktigt kul faktiskt! 
 
Igår städade jag hela rummet och sen på kvällen så hade jag och Wille crêpesmys för hela slanten, och vi fick uppleva en av fördelarna med att bo i korridor; nämligen livemusik från våra korridorskompisar! Medan vi satt och frossade med tända ljus satt de runt hörnet och sjöng och spelade gitarr. Det var såå mysigt! 
 
Söndagen har inte direkt varit mindre produktiv, jag har nämligen städat hela köket eftersom det är min städvecka, tvättat och bakat äppelpaj. Sedan såhär på kvällskvisten har jag läst klok studentlitteratur och blivit lite varm i hjärtat. Nu till det sista på dagens program, nämligen att måla naglarna. Känns lite trist att helgen redan är slut, men det är bara tre veckor kvar till långledigt, ska bli gött. Hääj.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jasmin heter jag, och jag är född 1992. Jag är alldeles lagom svensk med en stor klick iranier. Jag föddes och bor numera också i Umeå med min fantastiska pojkvän! Jag jobbar som danslärare efter att ha pluggat danspedagogprogrammet på Karlstads Universitet. Förmodligen ett av världens bästa jobb, om du frågar mig. Hemma hos mig är ofta radion på. Jag gillar te. Djur. Vänner. Familj. Baka. Spela trummor. Dansa. Laga mat. Pyssla. Shoppa. Träna. Fika. Skratta. Här kan du läsa om det jag gillar. Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela